Back to All Events

Åpen dag på lukket avdeling

  • Fra offer til kriger Orstadvegen Klepp Stasjon, Rogaland, 4353 Norway (map)
Åpen dag 2017 pdf(1).jpg

Linda Øye, Gründeren bak «Fra offer til kriger» har bygget opp sitt sosiale entreprenørskap på bakgrunn av egen erfaringskompetanse av eget liv og bedring. Hun har bygget 3 ulike kurskonsept i tillegg til å holde foredrag, veiledning og humorshow om psykisk helse.

«Fra offer til kriger» jobber med å normalisere galskap mot ulike målgrupper. Vi har 3 ulike kurskonsept, foredrag, veiledning og humorshow. 
Kurset «Skipper i eget liv» er en suksess. Vårt slagord er «Å våge, tro og drømme!», og ved å definere sine egne drømmer og mål har hele 16 av 19 deltakerne kommet seg tilbake til skole/jobb i løpet av det 6 mnd lange kurset.


Vi vet at kr 30.000 for et halvt års kurs ikke er dyrt, og Linda som selv har jobbet seg opp fra å ha vært varig ufør har også lovet seg selv å ikke glemme hvor hun kommer fra. Kr 30.000 er mye penger for en privatperson i mange tilfeller.

Vi oppretter derfor fondet "Drømmefanger" for å kunne tilby alle en kursplass. 
Alle som Vippser penger blir våre «Drømmefangere».

Pengene fra denne kampanjen går inn på en egen konto. Dette fondet kan potensielle deltakere som ikke tilhører våre kunder søke om å få dekke deler, eller hele deltakeravgiften. Ordningen skal bidra til at ingen skal være hindret i å delta på kurs pga manglende økonomi

.
Som en start på fondet tilbyr Linda Øye og musiker Sveinar Heskestad de 60 første som Vippser til #132038 humorshowet "Åpen dag på lukket avdeling" fredag den 8.desember 2017. 

Vi vet at dette er midt i julestria, men det kan være nettopp derfor DU skal sette av en kveld til å normalisere galskap?

«Åpen dag på lukket avdeling» er show om tabuer. Med humor og musikk som virkemidler tar Linda dere gjennom sine erfaringer fra lukket avdeling og drar til og med paralleller som de fleste kan kjenne seg igjen i. Musikken blir presentert av Sveinar Heskestad.
Her gjelder det ikke å tagge og vinne, men alle kan Vippse seg selv en julegave samtidig som en gir en gave til et annet medmenneske ved å bruke Vipps til #132038. Da kan det umulig bli bedre?

Billettpris? Den setter du selv etter eget ønske. Alle monner drar. Alt som blir Vippset til #132038 går uavkortet til fondet og dermed direkte til kursdeltakere.

Arrangementet er en gave kun til våre «Drømmefangere»

Bli en "Drømmefanger"du også ved å Vippse til #132038

Har du ikke Vipps? Ikke noe problem. Du kan sette penger direkte inn på kontoen til fondet. Kontonummeret dit er 3633.54.42711

Du kan selvfølgelig også bli "Drømmefanger" og bidra også uten å komme på showet. Vi er takknemlig for alle gaver til dette fondet.

Dersom du ønsker å delta setter vi pris på om du trykker "Skal" på arrangementet på Facebook via linken under. Dersom du ikke er på Facebook og ønsker å komme, kan du sende oss en epost på post@offertilkriger.no Dette gjør at vi har en oversikt over våre gjester denne kvelden. Linken til arrangementet på Facebook er: 

https://www.facebook.com/events/126457938022865/


Hvor? Orstadvegen i Klepp kommune.
Dørene åpner kl 19.00

Showet starter kl 20.00 og har en varighet på ca 45 minutter.

otk-2-hvit-lang-web.png