Back to All Events

Åpen dag på lukket avdeling -Humoristisk show om psykisk helse

  • Spor 5 3 Jernbaneveien Stavanger, Rogaland, 4005 Norway (map)

«Åpen dag på lukket avdeling»-forestillingen som handler om stigmatiseringen rundt psykiatrien. Dette er en tverrfaglig-forestillingensom kombinerer musikk og humor, med en alvorlig undertone. Denne forestillingen passer for et allment publikum og vi ønsker å skape bevisstgjøring, kunnskap og belyser viktige tabubelagte utfordringer rundt psykiatrien.

Forestillingen «Åpen dag på lukket avdeling» har en varighet på 75 minutter, og kombinerer musikk av Ole M. Aagenæs og fortelleren er humorist Linda Øye.

Målet med forestillingen er å normalisere og ufarliggjøre psykiatri og psykisk helse gjennom å bruke musikk og humor som verktøy.

Dette forestillingen tar deg med på en ufattelig morsom og samtidig emosjonell reise, med ekte historier av både Linda og Ole.

Dersom du vil oppleve noe som er annerledes, morsom og samtidig ha en livssverdi - så er denne forestillingen PERFEKT for deg! 

The Comedy Box Norway og Fra offer til kriger er samarbeidspartnere i dette spennende prosjektet og anbefaler dette på det varmeste!!!

Forestillignen er støttet av Stavanger kommune

Billetter kan kjøpes her: https://pay.ebillett.no/velg_antall.php?p_id=1150&frs_id=5034975

 

Later Event: December 8
Åpen dag på lukket avdeling