Back to All Events

Show og samtaler på God nok festivalen

  • God nok festivalen Engeløya 8289 Norway (map)
36431536_2061474000731711_1994423980076826624_n.jpg

Vi er glade for å ha blitt invitert til God nok festivalen med Humorshowet "Åpen dag på lukket avdeling" og å være en av stemmene i samtaler.

«Åpen dag på lukket avdeling» er show om tabuer. Med humor og musikk som virkemidler tar Linda dere gjennom sine erfaringer fra lukket avdeling og drar til og med paralleller som de fleste kan kjenne seg igjen i. Musikken blir presentert av Arnt Helge Aurenes.

I tillegg vil Linda Øye være en av stemmene i samtale på festivalen på fredagen

NORGES VIKTIGSTE FESTIVAL
God Nok-festivalen er en motvekt til det sosiale presset mange føler, og et fristed fra usunne forventninger om å være vellykket på alle områder i livet. Hver dag vil et nytt tema belyses av forelesere som deler erfaringer og tanker både fra et akademisk og privat ståsted. En rød tråd gjennom hele festivalen vil være undringen over hvorfor så mange sliter med dårlig selvfølelse i en tid hvor vi aldri har hatt sterkere ressurser for å skape et trygt og godt liv. Det som er både fint og forvirrende med god nok-begrepet er at det finnes ingen definisjon. Festivalen vil være en arena for å reflektere rundt hva godt nok betyr for den enkelte.

Sjekk ut festivalen her: https://www.godnokfestivalen.no/