Back to All Events

Temakveld for støttekontakter Rælingen kommune

  • Rælingen kommune 176 Øvre Rælingsveg Fjerdingby, Akershus, 2008 Norway (map)

Det å være støttekontakt eller avlaster er ofte et ensomt oppdrag. Da støtte kontaktene er ikke ansatt i kommunen, de er oppdragstakere. Arbeidstiden avtales direkte med bruker eller pårørende. 

Deltjenesten i Rælingen kommune ønsker å gi støttekontaktene og avlasterne inspirasjon og påfyll, slik at de fortsetter med den viktige oppgaven de har.

 

Til denne kvelden har vi invitert Linda Øye som eier sitt eget sosiale entreprenørskap "Fra offer til kriger", og kjører kurs sammen med en med fagkunnskap i tråd med Recovery/bedringsprosesser. Fokus i Fra offer til kriger er å flytte fokus fra deltakernes historie og diagnoser til å jobbe mot deres egne drømmer og mål.

Linda Øye har selv erfaring fra å ha vært innlagt i psykiatrien i mange år og mange år som ufør til nå å bruke sin erfaringskompetanse inn i kurs, foredrag og undervisning.

 

 Vi oppfordrer alle oppdragstakere til å komme og ta med seg personer på temakvelden, som de tror kan ønske seg å bli støttekontakt eller avlaster. Da Linda Øye vil fokusere på viktigheten som ligger i jobben som støttekontakt.

 

Vi håper vi å bidra til at flere brukere får sine vedtak om støttekontakt og avlaster iverksatt.

Sted: Marikollen møterom (2 etg).

Denne temakvelden er gratis

Påmeldingsfrist 12.juni

Påmelding sendes til: tone.filtvedt@ralingen.kommune.no