Back to All Events

Temakveld i støttekontaktforeningen

  • Borestranda Kleppe, Rogaland, 4352 Norway (map)

 

 

Det å være støttekontakt er ofte ett ensomt oppdrag. De er ikke ansatt i kommunen,  de er oppdragstakere. "Arbeidstiden" avtales direkte med mottaker
Støttekontaktforeningen ønsker å gi støttekontaktene inspirasjon og påfyll, slik at de fortsetter med den viktige oppgaven de har. Støttekontaktforeningen oppfordrer også medlemmene tar med seg personer på temakvelden, som de tror kan ønske seg å bli støttekontakter. Slik håper vi å bidra til at flere mottakere kan få tilbud om støttekontakt, fritids- eller treningskontakt.

Linda Øye, som driver et sosialt entreprenørskap rettet mot mennesker med psykiske helseproblemer kommer og forteller på denne temakvelden. Hun forteller om egenerfaring med å gå Fra offer til kriger. Etter flere år innlagt og i hjelpeapparatet har hun gått fra å være uføretrygdet, til nå å bruke sin erfaringskompetanse som sitt arbeide.

I kurset Fra offer til kriger jobber 2 kursholdere. En med erfaringskompetane og en med fagkunnskap, sammen mot deltakernes egne drømmer og mål. Fra offer til kriger har hatt stor suksess ved å snu fokus fra diagnoser og fortid til å se hele mennesket, og jobbe fra kursstart mot deltakernes drømmer og mål.

Etter foredraget blir det sosialt samvær med grilling.

Denne temakvelden er gratis!

På grunn av matservering er det bindende påmelding til Inger Alice Thorsen, på mobil: 971 15 126