Åpen dag på lukket avdeling

Linda Øye har mange års erfaring som katastrofetenker, og var innlagt nesten hele tyveåene pasient i psykiatrien, og Jossi Markhus har mange års erfaring som spillemann. Både tidligere i band som Vein og Poetsday, du kan også ha truffet ham som trubadur rundt på lokale puber.

Psykiatrien er for veldig mange ukjent og litt skummelt. Mye av dette bygger på myter og en lukket historie. derfor inviterer vi nå til "Åpen dag på lukket avdeling"

Linda gir et innblikk fra sine mange år som psykiatrisk pasient med en utradisjonell tilnærming. Med humor som virkemiddel. I tillegg er musikken en naturlig del av showet. Jossi bidrar med det musikalske. 

Med humor og musikk gjøres dette underholdende for "mannen i gaten". Det viser erfaringer fra de 2 første showene vi har kjørt i Stavanger og Sandnes. Begge steder ble det fullt hus.

Vi hadde premiere for et fullsatt Folkets Hus i Stavanger den 28.08.15. Dette blir en ekstraforestilling etter veldig mange forespørsler. Noen av tilbakemeldingene:

«Å oppleve mennesker bryte tabuer og barrierer gir minner for livet. Og din presentasjon i går er til eksempel for oss andre i "våre tabuer". Respekt !!»
«Jeg bøyer meg i hatten! Jeg har ledd! Det kom noen tårer. Ledd litt til. Jeg sang! ( det er nå nordlænningen egentlig melder seg ut...men jeg er oppfostret på ham, jeg også). Jeg har tenkt. Jeg har blitt opplyst. Plassert. Inkludert! For en deilig fredagskveld jeg fikk, gitt»
«Kvalitet over hele linja " . Glimrende fremført .... åpen og ærlig til hele veien til enden av den personlige linja. Glimrende Humor med alvorlige undertoner , og det var knallbra utført av to gode samspillere ! GRATULERER !!»

Det var omtale i Stavanger Aftenblad i forkant:http://www.aftenbladet.no/kultur/Lager-show-om-psykisk-helse-3738779.html

Og Napha hadde en artikkel: http://www.napha.no/content/20082/Psykisk-helse-show-for-folk-flest

I forkant av premieren i Stavanger var vi gjester også i Radio Sandnes og Jærradioen: